Értékelések egyszerű megjelenítése

Ezért hoztuk létre a cégünket

A célunk egyszerű, akárcsak a szoftverünk

Jelenítsd meg a vásárlói értékeléseidet egyszerűen és növeld eladásaidat akár kezdő vagy, akár szakértő.

Jelszavunk: Felhasználóbarát

A vásárlói értékelések megjelenítése a honlapodon bonyolultnak tűnhet, és ha rossz eszközt választasz, lehet, hogy fejlesztői segítségre lesz szükséged, hogy mindent megfelelően beállíts. Mi is találkoztunk ezekkel a nehézségekkel, így elhatároztuk, hogy létrehozunk egy felhasználóbarát eszközt, ami pontosan azt adja, amire a végfelhasználónak szüksége van.

A Trustindex bármely weboldalra egyszerűen telepíthető, és minden funkciót tartalmaz, ami szükséges ahhoz, hogy a legtöbbet kihozd a vásárlói értékeléseidből.

Trustindex, ma

30,000+ Elégedett Felhasználó
gabor-tamas

A Trustindex mögött…

Molnár Gábor vagyok, a Trustindex.io igazgatója. Egy hajbeültetés klinika tulajdonosaként sokáig küzdöttem, hogy hatékonyan meg tudjam jeleníteni a vásárlói értékeléseket a honlapomon és a landoló oldalaimon. Sok értékelés beillesztő eszközt kipróbáltam a weboldalamon, de nem találtam olyat, ami könnyen integrálható, és egyszerű, de esztétikus widgeteket kínál az értékelések megjelenítésére.

Meg voltam – és a mai napig meg vagyok – győződve arról, hogy a valódi vásárlói értékelések elképzelhetetlen fellendülést hoznak minden szolgáltatásnak, így nem tudtam feladni a tökéletes plugin keresését. Egyszerű integrációra vágytam, és arra, hogy a különböző platformokon szerzett értékeléseket egy helyen megjeleníthessem, így a legtöbbet mutathassak a látogatóknak. Emellett szerettem volna egyszerűen kezelni az értékeléseket.

A rendelkezésemre álló megoldásokkal nem voltam elégedett, így létrehoztunk egy kis csapatot Farkas Tamással, az ország egyik legjobb fejlesztőjével, aki osztotta a vásárlói értékelések megjelenítése iránt érzett lelkesedésemet. Együtt életre keltettük a Trustindexet, egy felhasználóbarát és egyszerűen használható értékeléskezelő eszközt, ami minden cégnek segíthet a siker elérésében.