Hogyan jelenítsd meg a kapott véleményeket a weboldaladon

Molnár Gábor | 2019-07-17

A következő útmutatóban lépésről lépésre ismertetem, hogyan tudsz véleményeket megjelenítő widgeteket készíteni a weboldaladra a Trustindex sablonjai segítségével.

1. Lépés:

A főoldalon található Beállítási segédlet vagy a bal oldali menüben található Widgetek Létrehozása menüpontra kattintva.

2. Lépés:

Válaszd ki a számodra legszimpatikusabb, megfelelő elrendezésű weboldalba illeszthető Trustindex véleményt megjelenítő sablont.

3. Lépés:

Állítsd be a kiválasztott Trustindexwidget sablont, hogy csak és kizárólag azokat a véleményeket jelenítsük meg a vásárlóidnak, amiket az adott landolón valóban használni akarsz.

A sablon részletes beállításaiban pontosan meg tudod adni azokat a szűrési feltételeket, amik alapján szeretnéd kiszűrni a nem releváns vásárlói véleményeket.

4. Lépés:

Miután beállítottad a sablont úgy ahogy szeretnéd, adj neki nevet majd és mentsd le a beállításaidat a lap alján található Mentés gombra kattintva.

Miután lementetted az adott widgetet és a beállításokat, utána a rendszer generál egy kimásolható javascript kódsort, amit a képernyő jobb oldalán fogsz megtalálni.

Ezt a kódsort jelöld ki az egérrel és illeszd be a weboldaladon vagy a landoló oldaladon a megfelelő helyre.

5. Lépés:

Az előző lépésben bemutatott módon másold ki a rendszer által generált egyedi javascript kódsort és illeszd be a weboldaladon a megfelelő helyre, ahol szeretnéd a vásárlói véleményeket megjeleníteni.

6. Lépés:

Ellenőrizd a beillesztett widgetet, hogy megfelelő nyelvi beállításokkal jelenik-e meg a weboldalon és valóban azok a vélemények szerepelnek-e benne, amiket szeretnél.

 

Ennyi az egész beállítás. Ugye hogy nem több mint egy kávészünetnyi idő?!

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség