elindult a trustindex

Útjára indítottuk a Trustindexet

Molnár Gábor | 2018-09-14

Sziasztok,

Örömmel jelentjük be, hogy a mai nappal útjára indítottuk a Trustindexet!

Ezt a döntést 10 hónapos kemény fejlesztői munka előzte meg, amelyet külön megköszönünk az elszánt fejlesztő csapatunknak.

A rendszert egyelőre béta állapotban indítottuk útnak, mivel még csak a főbb alapfunkciók érhetőek el.

Ilyen alapfunkciók a Facebook értékelések kezelése és címkézése, valamint a hírlevélbe, email aláírásba és weboldalba illeszthető Facebook értékeléseket megjelenítő widgetek.

Már önmagában ezekkel a funkciókkal komoly mértékben tudja egy vállalkozás javítani az online bizalmi indexét, úgyhogy kezdjétek el nyugodtan használni a rendszert.

Úgy tervezzük, hogy a jelenlegi béta állapotot kb. fél évig tartjuk fent, ami idő alatt folyamatosan tesszük elérhetővé a legújabb menő funkciókat és ezidő alatt javítjuk a rendszer használata közben felmerülő kisebb hibákat.

A leghűségesebb és legaktívabb Trustindeseknek online játékokat és megmérettetéseket fogunk szervezni, ahol értékes nyereményekkel fogjuk díjazni a segítségeteket és elszántságotokat.

Ha szeretnétek végre  gyakorlatban is kipróbálni az éles rendszert, akkor tessék nyugodtan most regisztrálni és megkezdeni a munkát!

Ha bárhol elakadtok, akkor kérdezzetek nyugodtan a kapcsolati űrlapon keresztül, nagyon gyorsan fogunk válaszolni! 🙂

Üdvözlettel,
A Trustindex csapata

Szólj hozzá!

Category: Hírek