Ismerd meg alaposabban a Trustindex funkcióit

Molnár Gábor | 2018-09-14

Miért fontosak a vásárlói visszajelzések?

A felmérések eredményeiből egyértelműen kiderül, hogy az emberek internetes vásárlási döntéshozatala során az egyik legfontosabb döntési szempont a számukra hiteles vélemények megléte, avagy hiánya, valamint azok átlaga és minősége.

Tehát a pozitív vagy éppen a negatív vásárlói értékelések, valamint az ügyfél vélemények óriási befolyásoló hatást gyakorolnak ránk emberekre a vásárlási és döntési folyamat legfontosabb, legutolsó szakaszában, amikor kiválasszuk, hogy az adott terméket vagy szolgáltatást kitől rendeljük meg.

Statistic: How do online customer reviews affect your opinion of a local business? | Statista

Ráadásul a vásárlói értékelések és az ügyfél visszajelzések automatikus gyűjtésével minden vállalkozás kap egy egyértelmű, egyenes visszajelzést a szolgáltatása vagy terméke minőségéről, ami segíti a termék továbbfejlesztését, vagy a szolgáltatási minőség további javítását.

Az automatikusan gyűjtött nagyszámú vásárlói értékelés és ügyfél visszajelzés pedig a lehető leghatékonyabb módon segítik a vállalkozás iránti bizalom kialakulását vagy további erősítését az online térben.

A fentiek miatt egyetlen egy komoly vállalkozás sem engedheti meg magának, hogy nem fordít kitüntetett figyelmet a vásárlói értékelések és az ügyfél visszajelzések gyűjtésére, valamint azok a meggyőzés érdekében történő használatára az értékesítési folyamatban.

Ezt az alapesetben nagyon sok erőforrást felemésztő stratégiai fontosságú munkát teszi egyszerűvé és gyorsá a Trustindex használata.

Pár perces regisztrációt követően már el is kezdhetsz dolgozni a rendszerrel, ami a kezdeti rövid beállításokat és setupot követően már heti 10-15 perc munkával teljes értékű segítséged lesz a céges Facebook értékelések gyűjtésében, kategorizálásában és megjelenítésében.

Hogyan tudsz a segítségünkkel valós vásárlói értékeléseket gyűjteni a Facebookon?

A Trustindex egyszerűen, gyorsan telepíthető és beállításához, a Facebook értékeléseket megjelenítő weboldalba beilleszthető widgetek egyszerű beágyazásához nem kell fejlesztőnek lenned, elég ha kisfokú technikai érzékkel rendelkezel.

Hogyan működik a Trustindex?

1. Automatikus értékelést gyűjtő emaileket tudsz küldeni a vásárlást követően az ügyfeleidnek, hogy minél több hiteles és valódi értékelést kapj a Facebook üzleti oldaladra.


2. Az admin felületünkön a meglévő és a jövőbeli értékeléseidet nagy hatékonysággal tudod manuálisan és automatikusan címkézni, a címkék alapján pedig kategorizálni és szűrni.

3. Már csak annyi feladatod van (eddig sem volt sok), hogy megjeleníted a weboldaladon, webáruházadban vagy landoló oldalaidon szűrve az odaillő céges Facebook értékeléseket.

Trustindex Funkciók listája:

1. Facebook Értékelések Automatikus Gyűjtése

Kutatások bizonyítják, hogy a vásárlási döntéseinkben meghatározó szerepe van a hiteles vásárlói és ügyfél értékeléseknek.

Gyűjts vásárlói értékeléseket és ügyfél visszajelzéseket automatizáltan, egyszerűen, fejlesztő igénybevétele nélkül.

Az automatikus értékelés kérő email rendszerünk segítségével pár hónap alatt jelentősen megnövelheted a vásárlói és az ügyfél értékelések számát a Facebook üzleti oldaladon.

2. Facebook Értékelések Automatikus Címkézése

A rengeteg Facebook értékelésedet nem tudod hatékonyan kezelni és rendezni?
Szeretnéd a frissen kapott Facebook értékeléseidet automatikusan kategorizálni, hogy a tematikus landoló oldalaidon mindig a legfrissebb és legrelevánsabb ügyfél visszajelzések szerepeljenek?

A címkekezelő rendszerünk segítségével manuálisan és automatikusan tudod soha nem látott hatékonysággal megcímkézni a korábban kapott és a legfrissebb Facebook véleményeket, hogy a különböző felületeiden mindig a legrelevánsabb értékelések szerepeljenek.

3. Facebook Értékelések Megjelenítése a Weboldaladon

Jól ismert tény, hogy óriási mértékben hatnak ránk és befolyásolnak minket a döntéseinkben a számunkra hiteles felhasználói értékelések és vélemények.

Szeretnéd a nagyszámú Facebook értékeléseket és véleményeket mindig naprakész állapotban, kategorizáltan megjeleníteni a weboldaladon?

A különböző aloldalaiba egyszerűen beilleszthető, gyönyörű widget boxaink segítségével képessé válsz a nagyszámú Facebook értékelésből mindig a legfrissebbek és legrelevánsabbak megjelenítésére.

4. Facebook Értékelések Megjelenítése a Hírleveleidben

Szeretnéd tovább növelni a hírleveleid hatékonyságát?

Dobd fel a sablonos hírleveleidet az egyszerűen beilleszthető Hírlevél Widget boxaink segítségével.

A tematikusan beillesztett, kategorizált Facebook értékelések megjelenítésével még tovább fogod tudni növelni a hírleveleid jelenlegi hatékonyságát.

5. Facebook Értékelések Megjelenítése az Email Aláírásodban

Szeretnél olyan email aláírást, ami azon túl, hogy hasznos még jól is néz ki?
Dobd fel az email levelezésedet a mutatós és teljesen egyedi email aláírásaink használatával!

Növeld a vállalkozásod hitelességét és megbízhatóságát a potenciális ügyfeleid körében azzal, hogy Trustindexes email aláírással kűldöd ki az ajánlataidat!

6. Facebook Értékelések Megjelenítése a Kategória oldalaidon

Jeleníts meg szűrt, releváns és mindig friss Facebook értékeléseket a különböző kategória oldalaidon.

Sokat segíthet a vásárlói döntésben, ha a vásárlás előtt a felhasználók pontosan látják, hogy egy adott termékcsoport vagy szolgáltatás esetében milyen korábbi visszajelzéseket kaptál a korábbi ügyfeleidtől és vásárlóidtól.

7. Facebook Értékelések Megjelenítése a Termékoldalaidon

Jeleníts meg szűrt, releváns és mindig friss Facebook értékeléseket az egyes termékoldalaidon.

A termékoldalaidon válik a legfontosabbá az adott termékhez köthető Facebook értékelések és vélemények száma, valamint minősége.

8. Facebook Értékelések Megjelenítése a Landoló oldalaidon

Jeleníts meg szűrt, releváns és mindig friss Facebook értékeléseket az egyes termékoldalaidon.

Soha nem látott egyszerűséggel tudod megjeleníteni az adott termékcsoportra vagy szolgáltatásra vonatkozó Facebook értékeléseket és véleményeket a landoló oldalaidon.

Javítsd akár 70%-kal az értékesítési hatékonyságot azáltal, hogy hatékonyabban gyűjtesz értékeléseket és ezeket sikeresebben és pontosabban jeleníted meg az értékesítési folyamatban.

9. Facebook Értékelések Megjelenítése a Google keresőben

Szeretnéd a Facebook értékeléseket és véleményeket a leghatékonyabb módon, mindig naprakészen megjeleníteni a Google találati listában?

Illeszd be az egyes aloldalaidra és kategória oldalaidra az értékeléseket összesítő jelvényeinket és megjelenítőinket!

A Google keresőben megjelenített Facebook véleményeknek köszönhetően nőni fog az organikus.

10. Automatikus Figyelmeztető Üzenetek Beállítása

Vannak megválaszolatlan Facebook vélemények a céges Facebook oldaladon?

Állíts be automatikus email figyelmeztetéseket a rendszerünkben, hogy azonnal reagálhass bármelyik Facebook értékelésre és véleményre.

11. Facebook Értékelések Exportja

Szeretnéd külső adatbázisba kiexportálni a Facebookon gyűjtött ügyfél véleményeket és a vásárlói értékeléseket?

A Trustindex segítségével két kattintással kiexportálhatod tetszőleges formátumba az összes Facebook véleményt egy perc leforgása alatt.

12. Facebook Értékelések Megosztása a közösségi médiában

Szeretnéd automatikusan megosztani a közönségeddel az újonnan kapott Facebook értékeléseket?

A Trustindex segítségével két kattintással be tudod állítani, hogy minden újonnan kapott pozitív értékelést automatikusan megosszon a rendszer a Facebook közönségeddel.

Indíts Facebook hirdetéseket ezek közül a magasabb interakciót mutató megosztásokra.

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség