kizárólag az öt csillagos értékelések megjelenítése

Hogyan jelenítsd meg kizárólag a 4 és 5 csillagos értékeléseidet? Trustindex szűrők használata

Csiga Viktória | 2020-11-09

Az online értékelések nagy szerepet töltenek be a fogyasztói döntések terén. Mielőtt a potenciális vásárlók meglátogatják személyesen az adott üzletet vagy megvásárolják az adott terméket online, mindenek előtt értékelések és vélemények után kutatnak olyan platformokról, mint a Google, Yelp, Facebook, stb.

A cégek, akik használnak widgeteket a különböző értékelések megjelenítéséhez, 90%-a használ szűrést, hogy kizárólag a pozitív értékeléseket mutassa meg potenciális vásárlóinak.

A leggyakrabban használt szűrő, amit ilyenkor használnak a cégek, azok a 4 és 5 csillaggal pontozott értékelések megjelenítése.

Ebben a blogcikkben szeretnénk Neked bemutatni, hogy a Trustindex segítségével milyen egyszerűen szűrheted és jelenítheted meg a csak a 4 vagy 5 csillagos értékeléseket vásárlóid számára.

Állítsd be a widgeted egyszerűen

 1. Jelentkezz be Trustindex fiókodba e-mail címed és jelszavad segítségével.
 2. Belépés után a bal oldali menüsorból válaszd ki a widget konfigurátor fület, majd ezen belül a weboldal widget készítés menüpontot.widget elkészítésének menüpontja
 3. Ha még nincs elmentett widgeted, akkor most elkészítheted itt.widget kiválasztása, megformázása
  Ezen a menüponton belül kiválaszthatod, hogy melyik platformon szeretnéd formázni a widgetet.  A widget elrendezésénél válaszhatsz: teljes szélességű, oldal-, jelvény és felugró/lebegő stílusok közül.A widget kinézeténél 9 típusú stílus közül válogathatsz.

  sötét témájú widget világos témájú widget
 4. Kiválasztás után egy előnézetben leellenőrizheted a widget kinézetét, szükség esetén igazíthatsz még rajta az előző pont szerint.
  widget előnézete
 5. Az előnézet alatt lehetőséged van a beállítási paraméterek megváltoztatására.több beállítási paraméter változtatására alkalmas menüItt tudsz:
  • nevet adni a widgetnek
  • kiválasztani, hogy melyik platformról szeretnéd hozzácsatolni az értékeléseket
  • megjeleníthetsz minden értékelést, vagy megadhatod, hogy a widget csak és kizárólag a 4 illetve 5 csillagos értékeléseidet jelenítse megkizárólag az öt csillagos értékelések megjelenítése
  • szűrhetsz bizonyos címkék alapján
  • beállíthatod, hogy a widget milyen nyelven jelenítse meg az értékeléseket
  • újra lehetőséged van változtatni a widget színsémáján (sötét és világos témák)
  • megjelenítheted az ellenőrzött ikont az értékeléseknél
 6. Bővebb beállítási peremétereket is megadhatsz, mint: megjelenés, vélemények, linkek és slider beállítások
  bővebb opciókat adhat meg a widgeténél

  • A megjelenítésen belül lehetőséged van megadni, hogy
   • a megjelenített értékelések milyen időközönként frissüljenek (naponta, hetente, havonta, soha)
   • az értékelésnél megjelenjen -e a  felhasználók arcképe
   • dátum és név formátumának megadása
   • színeket, stílusokat és méreteket szabhatsz személyre a belső és külső értékelés kártya menükben, illetve a navigációnál
  • A véleményeknél kiválaszhatod, hogy azok milyen nyelven jelenjenek meg, hány karakter hosszúak legyenek maximum, illetve hány darab értékelést szeretnél megjeleníteni a widgetedben, és milyen sorrend szerint
  • A linkek menüpontnál módosíthatod a fejléc és lábléc URL-jét, illetve engedélyezheted vagy letilthatod, hogy az követhető legyen -e keresőmotorokkal
  • Végül a slider beállításoknál változtathatod kedved szerint, hogy  az értékelések hány másodpercenként váltsák egymást a widgetben
 7. A mentés után frissül a lap és megjelenik a legenerált kód.  Ezt egyszerűen kimásolhatod és beillesztheted a weboldalad forráskódjában a megfelelő helyre.
 8. a Trustindex által legenerált kódok

  El is készült a widget, melyben most már csak a 4-5 csillagos értékelések jelennek.

  Elmentett widgeteidet a bal oldali menüsoron a widget konfigurátor fülnél, ezen belül a mentett widgetek menüponton találhatod meg a továbbiakban.

 

 

 

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség