Hogyan készíts vélemény gyűjtő kampányokat a Trustindex segítségével

Molnár Gábor | 2019-07-18

Ebben a bejegyzésemben lépésről lépésre bemutatom hogyan tudsz vásárlói véleményeket gyűjtő email kampányokat készíteni a Trustindex segítségével pillanatok alatt, pár egyszerű lépésben.

1. Lépés:

Az irányítópulton a Beállítási segédlet utolsó „Gyűjts valós vásárlói értékeléseket” pontjában vagy a baloldali menüsor „Vélemények kezelése > Gyűjt” menüpontjában tudsz értékelésgyűjtő kampányokat indítani és a korábban indított kampányok teljesítményét kiértékelni.

2. Lépés:

A kampány létrehozása gombra kattintva tudsz új email kampányt létrehozni a fiókodban.

Itt lehetőséged van megadni az email tartalmát, vagy kiválasztani egyet az előre beállított email sablonjaink közül.

Itt tudod beállítani a küldési beállításokat, továbbá lehetőséged van külön SMTP szerver használatára is, amennyiben rendelkezel ilyennel.

3. Lépés:

A következő lépésben tudod hozzáadni a kampányhoz az email címlistádat kézzel bemásolva manuálisan vagy teljesen automatizált formában, közvetlenül összekötve a weboldaladat vagy a webáruházadat a Trustindex fiókoddal.

3.A. Lépés:

Ha a manuális hozzáadás gombra kattintasz, akkor be tudod másolni az összes email címet egy táblázatba.

Ezt követően a Következő lépés gombra kattintva még egyszer le tudod ellenőrizni a hozzáadott email címeket.

Ha minden rendben találtál, akkor a Küldés gombra kattintással elindíthatod a küldést.

3. B. Lépés:

A címlista hozzáadására a kézi hozzáadás mellett lehetőséged van automatikus hozzáadás kiválasztására is, ekkor a Trustindex fiókodba automatikusan továbbításra kerülnek a vásárlói vagy az ajánlatkérői email címek.

A rendszer működésének a lényege, hogy hozzáadod az automatikusan generált, a kampányhoz rendeld Trustindex-es email címet az automatikus köszönő leveleidhez titkos másolatként.

Ennek köszönhetően a Trustindex rendszerébe automatikusan továbbítódni fognak a sikeres vásárlók és ajánlatkérők email címei, amikre időzített kampányokat tudsz létrehozni.

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség