Probléma megoldás: eltűntek a Facebook véleményeim képei

Tom | 2020-05-14

Probléma

A widgetekben (“véleménydobozokban”) található Facebook-ról származó vélemények melletti fotók nem találhatóak, hiányoznak. Lásd példa:

Erről a problémáról egyébként a rendszer automatikus értesítőt is küld. ( Itt felhívjuk a figyelmet, hogy célszerű a support@trustindex.io e-mail címet a megbízható levelező partnerek listájára tenni, hogy biztosan elkerüljék a levélszemét mappát az onnan érkező levelek! )

Megoldás

  1. Lépjünk be az https://admin.trustindex.io/site/platforms oldalra. (Vagy az admin felületen a bal oldalon a kapcsolatok kezeléséért felelős menüpontot válasszuk)
  2. Itt már lehet látni, hogy mi a probléma:
    Kattintsunk a Megold gombra, aminek hatására újra tudjuk engedélyezni a kapcsolat az adott Facebook oldal és a Trustindex között
  3. Mentés és készen is vagyunk. A Trusindexen már láthatóak is a Facebook vélemények melletti fotók. A widgetek hamarosan frissülnek és tartalmazni fogják a fotókkal színesített friss véleményeket is.

Mindez körülbelül fél perc és 3 klikk.

Magyarázat

A helyzet azért fordul elő, mert a Facebook – Trustindex összekapcsolást létrehozó Facebook felhasználó a jelszavát módosította vagy a jogosultsága változott. Ekkor a Facebook a számára adott meghatalmazást (adatszolgáltatást a Trustindexnek, azaz a véleményeket átadja) felfüggeszti, míg azt meg nem újítja a felhasználó.

További kérdéseivel, problémáival nyugodtan keressen minket a support@trustindex.io e-mail címen!

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség