Probléma megoldás: hiányzó Facebook oldal

Tom | 2020-05-18

Probléma

A Facebook csatlakoztatásakor a Trustindex listázza az az adott (meghatalmazó) Facebook felhasználó által kezelt összes Facebook oldalt. Megeshet, hogy innen hiányzik pont az, amivel szeretnénk folytatni a munkát.

Megoldás

  1. Navigálj a https://www.facebook.com/settings?tab=business_tools oldalra
  2. Itt keresd ki a Trustindex-et és távolítsd el
  3. Most, ha a Trustindex admin felületén újra megpróbálod a Facebookot összekapcsolni (https://admin.trustindex.io/site/platforms), akkor a Facebook újra engedélyt kér az adatok átadására. Ebben a lépésben kell engedélyezni a korábban hiányzó Facebook oldalakat és (FONTOS!) a korábban már sikeresen felépített kapcsolatok oldalait is ismételten!
  4. Mentés után készen is vagyunk.
    +1. Esetleg szükség lehet a widget-ekre menteni egyet. Ugyanis a korábbi engedély megvonás azzal járhat, hogy a Facebook a véleményezők fotóit letiltja a widgetekben. De mivel az engedély újra megvan, így ez egy friss mentés során a widget frissen készül és a gond megoldódik. Automatikusan is elhárul ez a probléma, de annak több idő lehet az átfutása.

Magyarázat

A helyzet azért fordul elő, mert korábbi engedélyezés során a hiányzó oldalakat nem hagyta jóvá a Facebookban. Ezért kell kitörölni minden meghatalmazást és elölről kezdeni a folyamatot.

Szólj hozzá!

Category: Trustindex Segítség